top of page

Werkwijze. Zes stappen.

Alles begint met een goede duik in het verhaal van de klant.

In een persoonlijke samenwerking maken we de vertaalslag naar een heldere animatie. Een heldere werkwijze  in zes stappen.

Concept

1

Misschien wel de belangrijkste stap: het verhaal in kaart brengen. We gaan om de tafel om te komen tot ideeën. Met een globale tekst en goede ideeën op zak kunnen we aan de slag.

Script

Een goede voice-overtekst vormt de basis voor de animatie. Op basis van het concept en de globale inhoud wordt er geschreven, geschrapt en geschetst. Tekst en beeld hangen hierbij met elkaar samen.

2

3

Beeldenstorm

Je kunt het ook gewoon een storyboard noemen. Aan de hand van het concept en script wordt de animatie geschetst. Dit geeft een mooi beeld van hoe de animatie er uit komt te zien.

Design

Het storyboard wordt uitgewerkt tot een visual design met de voice-overtekst en een beeldomschrijving. Met goedkeuring op dit ontwerp, begint een magisch onderdeel: het animeren.

4

5

Animeren

De voice-over is intussen opgenomen en de illustraties zijn af. Tijd om beeld in beweging te zetten. De animatie komt extra tot leven met sound design.

Oplevering

Na een eventuele revisie, wordt de animatie opgeleverd. De animatie kan de wereld in. Dit kan in meerdere varianten. Denk aan aangepaste animaties voor social media, ondertiteling en specifieke doelgroepen.

6

Heb je vragen over de werkwijze?

Of interesse in een animatie?

 

Bel 06 46315493 of stuur een mailtje: info@aaijmotion.nl

bottom of page