Over AaijMotion

Ben je op zoek naar een flexibele animatiestudio met korte lijntjes en echt vakwerk op maat? ​AaijMotion is de animatiestudio van Chiel Aaij.

Hij maakt uitleganimaties, motion graphics, campagnes, leaders, content voor video, bedrijfsvideo's en meer. 

 

Een maatwerkproduct vergt aandacht, enthousiasme en een persoonlijke benadering. Een kleinschalige studio past daar uitstekend bij. 

Chiel Aaij

Chiel werkt als professioneel animator en illustrator. Als kind was hij al druk in de weer met stop motion and tekenen. Hij studeerde af als sociaal geograaf, maar maakte van zijn hobby zijn beroep. Inmiddels werkt hij al 10 jaar lang aan mooie film- en animatieprojecten. Sinds 2014 richt hij zich volop op animatie en illustratie.

 

Ik heb fijn en vlot met Chiel samengewerkt. Chiel heeft goede en creatieve oplossingen. Het persoonlijke contact verliep steeds snel en erg plezierig.

Riepko Buikema

Communicatiemedewerker

Onze eerste eigen animatiefilm over onze werkwijze. Wat ben ik hier trots op. En daarnaast een super leuke samenwerking met AaijMotion.

Fernande Teernstra

Jobcoach en mede-eigenaar Pro Kompas Groep

In november 2017 heeft Chiel voor ons een animatie gemaakt over de Quick-fit oplossing van Stichting Samen Energie Neutraal, een idee om alle huizen in Nederland versneld energieneutraal te krijgen. Chiel heeft dit prima uitgebeeld, het is vele malen gedeeld. als er weer een gelegenheid is, zullen we zeker Chiel weer vragen.

Hilda Kort

Stichting Energie Neutraal

Ik heb Chiel leren kennen als een bijzonder bevlogen professional. Als u een vindingrijke, klantgerichte en meedenkende mediaprofessional zoekt, ga dan in zee met Chiel. Wat een fijne samenwerking hadden wij afgelopen voorjaar tijdens het maken van het Promofilmpje voor mijn bureau en NDC. Wij hebben enorm genoten van zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Niet onbelangrijk: wij krijgen bijzonder veel lof over het promo-filmpje dat Chiel voor ons in samenwerking met Joël Darius gemaakt heeft.

Mieke Bouwens

Eigenaar Mieke Bouwens Opleidingsbureau

We have asked AaijMotion to produce 2 short promotional video's for MijnAlbum.nl. One explaining what MijnAlbum is and one clarifying the upload process. Chiel surprised us with some very good ideas on how capture the MijnAlbum.nl concept into a short video fit for use on the internet. In addition to his skills in his expertise Chiel also proved to be a very pleasant person to work with.

Jos de Schiffart

Commercieel Directeur

AaijMotion heeft voor Bulk vier mooie videojournaals gemaakt tijdens de Industrial Processing. Het was bijzonder prettig om met Chiel samen te werken. Naast zijn flexibele houding denkt hij goed mee en heeft hij ons goed begeleid. Als er weer een gelegenheid is waar we videojournaals gaan maken kiezen we voor AaijMotion! 

 

Lida Meyers

Accountmanager Tijdschrift Bulk

Chiel is enthousiast en gepassioneerd over zijn werk. Hij is flexibel, werkt nauwkeurig en luistert goed naar zijn klanten. De draaidag van de tv-commercial verliep soepel en de samenwerking was erg aangenaam. Daarom kan ik iedereen aanraden om door Chiel een commercial te laten maken.

Monique Meijering

Communicatiemedewerker

Studio

Berlageweg 95

9731 LK Groningen

+31 (0)6 46315493

info@aaijmotion.nl

Socials

© 2021 AaijMotion