top of page

Alles met aandacht 
voor het proces

Een ingewikkeld proces op een heldere en creatieve manier overbrengen? Het verhaal van jouw startup in stijl wereldkundig maken? AaijMotion maakt animaties op maat. Op maat betekent aandacht voor communicatie. Aandacht voor het proces waarin doel en boodschap centraal staan.

Het eindproduct is een korte en effectieve uitleganimatie, bedrijfsanimatie of infographic. Een maatwerkproduct vergt aandacht, creatief enthousiasme en een persoonlijke benadering.

Show Reel

Chiel Aaij

_MG_8762 (1).jpg

Chiel werkt als professioneel animator en illustrator. Als kind was hij al druk in de weer met stop motion and tekenen. Hij studeerde af als sociaal geograaf, maar maakte van zijn hobby zijn beroep. Inmiddels werkt hij al 10 jaar lang aan mooie film- en animatieprojecten. Sinds 2014 richt hij zich volop op animatie en illustratie.

Over > Blogs
Anchor Testimonials

Referenties

Wij hebben heel prettig met Chiel samen gewerkt. Hij weet heel goed en creatief onze wensen om te zetten naar een uitstekend product. Bovendien levert hij zijn werk zeer snel af.

Marc Middendorp

Eigenaar Stark Vulcanising Products BV

LOGO%204%20DEF_edited.png
RUGR_logoNL_rood_RGB.gif

Ik heb zeer prettig samen gewerkt met Chiel. Hij dacht mee en kwam met creatieve oplossingen en alternatieven. Snelle communicatie over en weer en met een mooie animatie als resultaat!

Willemijn Katerbarg-Reuvekamp

Marketing & Communicatie Specialist

Onze eerste eigen animatiefilm over onze werkwijze. Wat ben ik hier trots op. En daarnaast een super leuke samenwerking met AaijMotion.

Fernande Teernstra

Jobcoach en mede-eigenaar Pro Kompas Groep

pro-kompass-groep-v1.gif
RUGR_logoNL_rood_RGB.gif

Ik heb fijn en vlot met Chiel samengewerkt. Chiel heeft goede en creatieve oplossingen. Het persoonlijke contact verliep steeds snel en erg plezierig.

Riepko Buikema

Communicatiemedewerker

In november 2017 heeft Chiel voor ons een animatie gemaakt over de Quick-fit oplossing van Stichting Samen Energie Neutraal, een idee om alle huizen in Nederland versneld energieneutraal te krijgen. Chiel heeft dit prima uitgebeeld, het is vele malen gedeeld. als er weer een gelegenheid is, zullen we zeker Chiel weer vragen.

Hilda Kort

Stichting Energie Neutraal

SEN_Logocanvas1x1.gif
miekebouwens_edited.png

Ik heb Chiel leren kennen als een bijzonder bevlogen professional. Als u een vindingrijke, klantgerichte en meedenkende mediaprofessional zoekt, ga dan in zee met Chiel. Wat een fijne samenwerking hadden wij afgelopen voorjaar tijdens het maken van het Promofilmpje voor mijn bureau en NDC. Wij hebben enorm genoten van zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Niet onbelangrijk: wij krijgen bijzonder veel lof over het promo-filmpje dat Chiel voor ons in samenwerking met Joël Darius gemaakt heeft.

Mieke Bouwens

Eigenaar Mieke Bouwens Opleidingsbureau

myalbumjpg1.jpg

We have asked AaijMotion to produce 2 short promotional video's for MijnAlbum.nl. One explaining what MijnAlbum is and one clarifying the upload process. Chiel surprised us with some very good ideas on how capture the MijnAlbum.nl concept into a short video fit for use on the internet. In addition to his skills in his expertise Chiel also proved to be a very pleasant person to work with.

Jos de Schiffart

Commercieel Directeur

Eisma_edited.png

AaijMotion heeft voor Bulk vier mooie videojournaals gemaakt tijdens de Industrial Processing. Het was bijzonder prettig om met Chiel samen te werken. Naast zijn flexibele houding denkt hij goed mee en heeft hij ons goed begeleid. Als er weer een gelegenheid is waar we videojournaals gaan maken kiezen we voor AaijMotion! 

 

Lida Meyers

Accountmanager Tijdschrift Bulk

Chiel is enthousiast en gepassioneerd over zijn werk. Hij is flexibel, werkt nauwkeurig en luistert goed naar zijn klanten. De draaidag van de tv-commercial verliep soepel en de samenwerking was erg aangenaam. Daarom kan ik iedereen aanraden om door Chiel een commercial te laten maken.

Monique Meijering

Communicatiemedewerker

Penn_edited.gif
bottom of page