Over AaijMotion

Ben je op zoek naar een flexibele animatiestudio met korte lijntjes en echt vakwerk op maat? ​AaijMotion is de animatiestudio van Chiel Aaij.

Hij maakt uitleganimaties, motion graphics, campagnes, leaders, content voor video, bedrijfsvideo's en meer. 

 

Een maatwerkproduct vergt aandacht, enthousiasme en een persoonlijke benadering. Een kleinschalige studio past daar uitstekend bij. 

Chiel Aaij

Chiel werkt als professioneel animator en illustrator. Als kind was hij al druk in de weer met stop motion and tekenen. Hij studeerde af als sociaal geograaf, maar maakte van zijn hobby zijn beroep. Inmiddels werkt hij al 10 jaar lang aan mooie film- en animatieprojecten. Sinds 2014 richt hij zich volop op animatie en illustratie.

06 46315493

info@aaijmotion.nl

 

Ik heb fijn en vlot met Chiel samengewerkt. Chiel heeft goede en creatieve oplossingen. Het persoonlijke contact verliep steeds snel en erg plezierig.

Riepko Buikema

Rijksuniversiteit Groningen

Afdeling Communicatie

Referenties

In november 2017 heeft Chiel voor ons een animatie gemaakt over de Quick-fit oplossing van Stichting Samen Energie Neutraal, een idee om alle huizen in Nederland versneld energieneutraal te krijgen. Chiel heeft dit prima uitgebeeld, het is vele malen gedeeld. als er weer een gelegenheid is, zullen we zeker Chiel weer vragen.

Hilda Kort

Stichting Samen Energie Neutraal

Ik heb Chiel leren kennen als een bijzonder bevlogen professional. Als u een vindingrijke, klantgerichte en meedenkende mediaprofessional zoekt, ga dan in zee met Chiel. Wat een fijne samenwerking hadden wij afgelopen voorjaar tijdens het maken van het Promofilmpje voor mijn bureau en NDC. Wij hebben enorm genoten van zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Niet onbelangrijk: wij krijgen bijzonder veel lof over het promo-filmpje dat Chiel voor ons in samenwerking met Joël Darius gemaakt heeft.

Mieke Bouwens

Mieke Bouwens Opleidingsbureau

Studio

Berlageweg 95

9731 LK Groningen

+31 (0)6 46315493

info@aaijmotion.nl

Socials

© 2020 AaijMotion