Studio

Berlageweg 95

9731 LK Groningen

+31 (0)6 46315493

info@aaijmotion.nl

Socials

© 2020 AaijMotion

Over AaijMotion

Ben je op zoek naar een flexibele animatiestudio met korte lijntjes en echt vakwerk op maat? ​AaijMotion is de animatiestudio van Chiel Aaij. Hij werkt als professioneel animator en illustrator. Inmiddels werkt hij al 10 jaar in de audiovisuele branche. Sinds 2014 richt hij zich volop op animatie en illustratie. In de vorm van uitleganimaties, motion graphics, campagnes, leaders, content voor video, bedrijfsvideo's.

Een maatwerkproduct vergt aandacht, enthousiasme en een persoonlijke benadering. en kleinschalige studio past daar uitstekend bij. 

Chiel Aaij

In zijn werk als animator en illustrator heeft hij de afgelopen jaren de meest uiteenlopende vormen en stijlen toegepast. Van zakelijke stijl tot romantische kleurrijke uitingen. Dat is de schoonheid van het vak. Het is altijd weer de kunst om een concept op maat te maken dat aansluit bij de boodschap en branding van een bedrijf of organisatie.

06 46315493

info@aaijmotion.nl

 

Ik heb fijn en vlot met Chiel samengewerkt. Chiel heeft goede en creatieve oplossingen. Het persoonlijke contact verliep steeds snel en erg plezierig.

Riepko Buikema

Rijksuniversiteit Groningen

Afdeling Communicatie

Referenties

In november 2017 heeft Chiel voor ons een animatie gemaakt over de Quick-fit oplossing van Stichting Samen Energie Neutraal, een idee om alle huizen in Nederland versneld energieneutraal te krijgen. Chiel heeft dit prima uitgebeeld, het is vele malen gedeeld. als er weer een gelegenheid is, zullen we zeker Chiel weer vragen.

Hilda Kort

Stichting Samen Energie Neutraal

Ik heb Chiel leren kennen als een bijzonder bevlogen professional. Als u een vindingrijke, klantgerichte en meedenkende mediaprofessional zoekt, ga dan in zee met Chiel. Wat een fijne samenwerking hadden wij afgelopen voorjaar tijdens het maken van het Promofilmpje voor mijn bureau en NDC. Wij hebben enorm genoten van zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Niet onbelangrijk: wij krijgen bijzonder veel lof over het promo-filmpje dat Chiel voor ons in samenwerking met Joël Darius gemaakt heeft.

Mieke Bouwens

Mieke Bouwens Opleidingsbureau